Tel. +31 (0)40 2070739 Contact

Accu, tractiebatterij, acculader

De krachtbron van uw elektrisch intern transportmiddel is de tractiebatterij. Om zorgeloos en veilig te kunnen werken, behoort de heftruck batterij in perfecte conditie te verkeren. Heftruckservice.com beschikt over de expertise om de staat van uw heftruck accu juist te kunnen beoordelen.

                                   

Voorraad gebruikte tractiebatterijen accus heftruck stapelaar reachtruck pallettruck

Een accu offerte aanvraag graag zo volledig mogelijk formuleren. Benodigde gegevens zijn : voltage, amperage, totaalgewicht accu, accubak buitenmaten (lengte x breedte x hoogte), soort batterijstekker, accu type (zie typeplaatje / sticker op accubak) en eventueel machine gegevens (merk, type, serienummer en bouwjaar).

Acculaders, batterij onderhoud, batterij keuren, accu repareren alsmede HF en trafo accu lader reparatie en verkoop behoort tot onze werkzaamheden. Blijkt dat uw 12v 24v 48v 72v 80v batterij en of lader aan vervanging toe is, dan zijn wij de partner die u een heftruck batterij of acculader kan aanbieden tegen de scherpste prijzen. Veelal uit voorraad leverbaar! (ook tweedehands!). 

Het onderhouden van uw tractiebatterij dient met zorg te gebeuren. De traktiebatterij dient geladen te worden met een geopende batterijdeksel van het voertuig met de klepjes van de celdoppen gesloten. Na het laden (volledig programma afmaken) dient het batterijwater-niveau gecontroleerd te worden. Niveau te laag? cellen bijvullen met gedestilleerd / gedemineraliseerd water conform de voorschriften van de batterijleverancier. Zorg ervoor, dat het maximale accuwater-niveau niet overschreden wordt. Laat uw heftruckaccu / tractiebatterij altijd onderhouden door een deskundige. Heftruckservice.com kan dit voor u doen en levert gedemineraliseerd water.

Download HIER uw heftruckbatterij laad kaart. Het is zinvol deze goed zichtbaar bij uw laadstation te plaatsen, om op correcte wijze de batterij bij te vullen en te laden.

Neem nu contact op, mail naar info@heftruckservice.com