Tel. +31 (0)40 2070739 Contact

Heftruck rijbewijs certificaat


Heftruck, reachtruck stapelaar en elektrische pallettruck zijn veel voorkomend op de werkvloer. Om er veilig mee om te kunnen gaan geeft Heftruckservice.com opleidingen, advies en diversen soorten trainingen om een heftruck-rijbewijs te bemachtigen. Natuurlijk verzorgen wij deze opleidingen op meerdere locaties in Nederland en op uw bedrijfs-locatie. Vraag een offerte aan of bel +31623933739 en overtuig uzelf van de mogelijkheden.

Een heftruckchauffeur moet beschikken over een heftruckcertificaat. Tijdens een heftruck cursus leren bestuurders veiliger en efficiënter te werken. Werkgevers met gecertificeerde heftruck bestuurders hebben de zekerheid te voldoen aan de eisen die de Arbo-wet en verzekeraars stellen. Het slagingspercentage van heftruck cursus deelnemers is 98%!Hieronder vind u de opleidingen die door Heftruckservice.com aangeboden worden.

Heftruck - reachtruck - stapelaar - elektrische pallettruck verlenging (0,5 dag)
Cursus voor personen met een (geldig) certificaat, waarvan de geldigheid binnenkort verloopt en ervaring hebben met het rijden / werken met een heftruck, reachtruck, stapelaar en elektrische pallettruck.

Heftruck - reachtruck - stapelaar - elektrische pallettruck (1 dag)
Cursus voor personen die rij- en bedieningsvaardigheden bezitten met een heftruck, reachtruck, elektrische pallettruck of stapelaar en een certificaat willen behalen. Ook bedoelt voor personen die een verlopen certificaat hebben.

Heftruck - reachtruck (2/3 dagen)
Cursus voor personen die geen of weinig ervaring bezitten met het rijden op een heftruck of reachtruck en hiervoor een certificaat willen behalen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel direkt +31623933739.